tisdag 5 januari 2010

Soon on a phone near you!

Hi folks. It's been a long time. Don't even ask about the recent history of this project... but it's back! I've thrown the AIR-version aside and refurnished the idea a bit. Thanks to a new fantastic friend it looks like the Kwik-E-Tweet's gonna make it into the mobile era! So, here's a really early screen on what's going on thanks to Markus and his App Factory. Any feedback is appreciated.

Take care!


In the making.

6 kommentarer:

 1. När man postar till FB så blir det inte som en statusuppdatering utan en konstig "under"-status. Kan man inte göra så att den skriver det som en "riktig" uppdatering?

  SvaraRadera
 2. Tyvärr David. Facebook tillåter inte att man postar som statusuppdatering från annat än sin egna app. Detta är så nära vi kommer just nu, men håller såklart koll på eventuell förändring.

  SvaraRadera
 3. Då har jag en annan idé, tillåt att man lägger till #fb på slutet, så kan man uppdatera på twitter med detta och så har man selective tweets på facebook som snappar upp detta från twitter och lägger det på facebook också? :)

  SvaraRadera
 4. Robert: Ursäkta att jag inte tackat för en grym app! Därför jag gör dessa efterfrågningar som du säkert förstår! Vill kunna använda till dess fulla potential :)

  SvaraRadera
 5. Grym ide! Ska ta den vidare. Tack!

  SvaraRadera
 6. Tack David! Skitkul att du gillar den :) Vi har massor av idéer för vidareutveckling och jag hoppas vi någon gång får tid att genomföra dem. Just nu är det dock engelsk version som står för dörren. Berätta gärna vilka reaktioner du fått från folk.

  SvaraRadera